Gràcies per viure la música amb nosaltres

Preguntes freqüents

SOBRE QUALSEVOL NIT

Qualsevol Nit és una revista musical de Barcelona. Des del principi hem apostat per una estètica amb personalitat, per publicar continguts d’autor i per parlar de tots els estils musicals.

Si et fas subscriptor de Qualsevol Nit estaràs donant suport al teixit cultural de la teva ciutat alhora que garanteixes la nostra supervivència perquè puguem continuar sent el portaveu de les teves inquietuds i continuar recomanant-te nova música. A més, formaràs part d’una comunitat de melòmans de la ciutat i estaràs més prop dels teus artistes favorits.

La crisi del coronavirus ens ha deixat amb la incertesa de si podrem seguir endavant amb el nostre projecte i de si podrem continuar donant veu als artistes que mereixes escoltar. I en la nostra situació estan la majoria d’empreses culturals. En Qualsevol Nit estem compromesos amb les sales, segells i artistes de la nostra ciutat. Al recolzar-nos també estàs recolzant a totes les empreses amb les quals col·laborem.

SUBSCRIPCIONS

A més de contribuir al teixit cultural de la teva ciutat, podràs:

  • Accedir a descomptes, avantatges i promocions especials dels nostres partners culturals.
  • Contribuir en l’elecció dels continguts especials i proposar temes per a la revista.
  • Participar en les activitats exclusives per a la comunitat de subscriptors.

Comptem amb una xarxa de col·laboradors de diferents àmbits (sales de concerts, segells discogràfics, botigues de discos, museus, cinemes, etc) per a oferir-te les millors experiències.

Tot es canalitza a través de la newsletter de subscriptor. En ella trobaràs:

  • Tota les promocions, sortejos i descomptes disponibles per a tu, així com les instruccions per a aconseguir les entrades. 
  • Una enquesta amb les opcions disponibles dels monogràfics i reportatges en profunditat en la qual podràs votar el tema que més t’agradi. També podràs suggerir lliurement altres temes que t’agradaria que tractéssim.

També t’informarem de les activitats que nosaltres mateixos organitzem (xerrades, concerts, trobades, exposicions…)

I si marques en el formulari que t’interessen les activitats familiars, també rebràs la secció KIDS amb descomptes i activitats per a gaudir en família.

WELCOME PACK

Podràs triar tant el vinil com el cd entre les opcions que veuràs en el formulari de subscripció. Tots dos s’aniran renovant a mesura que s’esgotin les existències.

Els vinils i cd’s que podràs triar en el nostre pack seran dels nostres segells amics de Barcelona: Hidden Track Records, Bankrobber, Foehn, El Genio Equivocado…

Old Bastard és la nova cervesa artesana de la ciutat. En el four pack s’inclouen els seus dos sabors: la Belgian blone i la Mango maracujà saison, recentment guardonada al Barcelona Beer Challenge.

Preguntas frecuentes

SOBRE QUALSEVOL NIT

Qualsevol Nit es una revista musical de Barcelona. Desde el principio hemos apostado por una estética con personalidad, por publicar contenidos de autor y por hablar de todos los estilos musicales.

Si te haces suscriptor de Qualsevol Nit estarás apoyando el tejido cultural de tu ciudad a la vez que garantizas nuestra supervivencia para que podamos seguir siendo el portavoz de tus inquietudes y seguir recomendándote nueva música. Además, formarás parte de una comunidad de melómanos de la ciudad y estarás más cerca de tus artistas favoritos.

La crisis del coronavirus nos ha dejado con la incertidumbre de si podremos seguir adelante con nuestro proyecto y de si podremos continuar dando voz a los artistas que mereces escuchar. Y en nuestra situación están la mayoría de empresas culturales.  En Qualsevol Nit estamos comprometidos con las salas, sellos y artistas de nuestra ciudad. Apoyándonos también estás apoyando a todas las empresas con las que colaboramos.

SUSCRIPCIONES

Además de contribuir al tejido cultural de tu ciudad, podrás:

  • Acceder a descuentos, ventajas y promociones especiales de nuestros partners culturales.
  • Contribuir en la elección de los contenidos especiales y proponer temas para la revista.
  • Participar en las actividades exclusivas para la comunidad de suscriptores.

Contamos con una red de colaboradores de diferentes ámbitos (salas de conciertos, sellos discográficos, tiendas de discos, museos, cines, etc) para ofrecerte las mejores experiencias.

Todo se canaliza a través de la newsletter de suscriptor. En ella encontrarás:

  • Toda las promociones, sorteos y descuentos disponibles para ti, así como las instrucciones para conseguir las entradas.
  • Una encuesta con las opciones disponibles de los monográficos y reportajes en profundidad en la que podrás votar el tema que más te guste. También podrás sugerir libremente otros temas que te gustaría que tratásemos.

También te informaremos de las actividades que nosotros mismos organizamos (charlas, conciertos, encuentros, exposiciones…).

Y si marcas en el formulario que te interesan las actividades familiares, también recibirás la sección KIDS con descuentos y actividades para disfrutar en familia.

WELCOME PACK

Podrás escoger tanto el vinilo como el cd entre las opciones que verás en el formulario de suscripción. Ambos se irán renovando a medida que se agoten las existencias.

Los vinilos y cd’s que podrás escoger en nuestro pack serán de nuestros sellos amigos de Barcelona: Hidden Track Records, Bankrobber, Foehn, El Genio Equivocado…

Old Bastard es la nueva cerveza artesana de la ciudad. En el four pack se incluyen sus dos sabores: la Belgian blone y la Mango maracuyá saison, recientemente galardonada en Barcelona Beer Challenge.

¿Tienes dudas o algún problema técnico? 623 00 92 57 hola@qualsevolnit.com